ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων | Ανανέωσε και ο ψηλός

Ο νεαρός σέντερ της ομάδος μας Γιώργος Βαιντερλής θα φορά και τη νέα χρονιά τη φανέλα της ομάδος των Μαχητών Πειραματικού . Ο ψηλός που πρωταγωνίστησε στην ομάδα Κ-20 των Πεύκων, πήρε χρόνο συμμετοχής στο 2ο γύρο του πρωταθλήματος και έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση για τον Δημήτρη Γεροφώτη. Η διοίκηση του ευχήθηκε   μια δυνατή χρονιά μακριά από τραυματισμούς.Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia

ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥΜΠΑΣ - Π.Σ.ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ 55-69

Εύκολα πήρε τη νίκη μέσα στην έδρα της Ελπίδας ο Π.Σ.Πειραματικό. Ένα  ξέσπασμα στο δεύτερο δεκάλεπτο και η εκτόξευση της διαφοράς στο 21-43 στο τέλος ήταν και το καθοριστικό σημείο για την έκβαση του παιχνιδιού.
Στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο ο Π.Σ.Πειρματικό έκανε σωστή διαχείριση του παιχνιδιού και έφτασε εύκολα στη νίκη , παρά τη γενναία και φιλότιμη προσπάθεια της Ελπίδας να επανέλθει στο παιχνίδι στο τρίτο δεκάλεπτο.

Τα δεκάλεπτα: 18-16, 21-43, 39-51, 55-69.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΛΟΡΤΟΣ, ΦΟΥΝΤΖΙΛΑΣ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥΜΠΑΣ ( ΚΑΠΝΙΑΣ , ΜΥΤΡΙΔΗΣ) ΤΑΡΠΑΓΚΟΣ 6, ΠΕΓΙΑΣ 3(1), ΦΛΩΡΟΣ 6(2), ΜΟΥΜΟΓΛΟΥ 6(1), ΕΙΚΟΣΙΔΥΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ  4, ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ 6, Χ''ΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ 5, ΦΛΙΩΝΗΣ, ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ 5, ΠΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, ΓΟΥΒΙΑΣ 3, ΤΟΥΠΟΣ 11.

Π.Σ.ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ( ΤΣΕΣΜΕΤΖΗΣ, ΚΟΥΛΑΚΙΩΤΗΣ) ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ Λ. 9(1), ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ Δ. 11(2) , ΤΣΕΣΜΕΤΖΗΣ 2, ΠΡΑΝΤΖΟΣ 17(2) ,  ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟΣ 10, ΚΟΪΜΤΖΟΓΛΟΥ 4, ΓΙΩΡΤΣΙΟΣ 5(1) , ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ 2, ΜΠΑΚΟΣ, ΚΑΣΟΥΡΑΣ 9 (1), ΚΙΡΚΙΝΕΖΙΑΔΗΣ.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *