ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων | Ανανέωσε και ο ψηλός

Ο νεαρός σέντερ της ομάδος μας Γιώργος Βαιντερλής θα φορά και τη νέα χρονιά τη φανέλα της ομάδος των Μαχητών Πειραματικού . Ο ψηλός που πρωταγωνίστησε στην ομάδα Κ-20 των Πεύκων, πήρε χρόνο συμμετοχής στο 2ο γύρο του πρωταθλήματος και έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση για τον Δημήτρη Γεροφώτη. Η διοίκηση του ευχήθηκε   μια δυνατή χρονιά μακριά από τραυματισμούς.Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΚΕΩΝ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 77-27 (VIDEO)

Πολύ εύκολα πέρασε το εμπόδιο του Πας ο Παναθλητικός Συκεών. Από την αρχή του παιχνιδιού ο Παναθλητικός  ήταν μπροστά στο σκορ που με την πρόοδο του παιχνιδιού μεγάλωνε και τη διαφορά . 
Στο τέταρτο δεκάλεπτο δόθηκε η ευκαιρία και ο χρόνος να αγωνιστούν και οι μικρότερες παίκτριες των ομάδων .

Δεκάλεπτα: 21-5, 33-15, 55-18, 77-27.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ , ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ( ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ)  : ΚΩΤΟΥΛΑ 14, ΑΣΤΑΜΟΥΛΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ 7, ΓΙΑΝΝΟΥΔΗ 8, ΤΣΑΜΠΟΥΡΗ 21 (5), ΚΩΣΤΑΝΑΚΗ 7 (1), ΜΠΑΜΠΙΚΕΡ 2, ΤΣΑΚΙΡΗ 4, ΚΟΜΑΤΣΙΟΥΛΗ 5 (1), ΖΙΩΓΑ 3 (1)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ( ΣΙΑΜΕΤΗΣ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) : ΣΤΑΜΚΟΠΟΥΛΟΥ , ΚΥΡΑΝΑ 4, ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ 8 (1), ΤΣΑΚΤΣΙΡΑ, ΜΕΝΤΕΣΙΔΟΥ 7, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ , ΠΑΠΑΔΙΑ 2, ΤΣΙΛΙΚΑ, ΚΑΤΣΙΔΟΥ 6 (2), ΓΙΩΖΙΤΣΑ, ΒΑΛΑΚΟΥ, ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ.


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *