ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μακεδονικός - AO Πολυγύρου 70 - 68 Γ εθνική highlights

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα του αγώνα μπάσκετ του πρωταθλήματος της Γ εθνικής του 4ου ομίλου , μεταξύ του Μακεδονικού και του ΑΟ Πολυγύρου. Αγώνας  ο οποίος βρήκε νικήτρια ομάδα την ομάδα του Μακεδονικού . Με αυτή τη νίκη ο ιστορικός σύλλογος βρίσκετε πολύ κοντά στο να πανηγυρίσει την άνοδο στη Β εθνική.

Μη ξεχνάτε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube
Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία. Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ - Π.Σ.ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ 74-91

Πήρε το ροζ φύλλο αγώνα ο Π.Σ.Πειραματικό μέσα στην έδρα του Ποσειδώνα Μηχανιώνας . 
Μετά από ένα ντέρμπι του πρώτου και του δεύτερου δεκαλέπτου ο Π.Σ.Πειραματικό ξέσπασε στο τρίτο και καθοριστικό δεκάλεπτο παίρνοντας μια διαφορά είκοσι πόντων , την οποία και κράτησε μέχρι το τέλος του αγώνα .
 Τα δεκάλεπτα: 20-23, 33-45, 54-74, 74-91
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Θεοδώρου, Μαραθιώτης , Τσούλης
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ (ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΓΛΑΜΙΣΗΣ) :Μυτιληναίος 14, Μαρωνίδης, Μπάφας 4, Καρούδης 9, Αγλαμίσης Τ. 9, Περδίκας 19, Χατζόπουλος, Μουρίκης 10, Παστουρματζής, Χαριζάνης 4, Αγλαμίσης Θ. 5. 

Π.Σ.ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ( ΤΣΕΣΜΕΤΖΗΣ - ΚΥΛΑΚΙΩΤΗΣ) Βογιατζής Λ. 8, Τσεσμετζής 29, Βογιατζής Δ. 10, Καλούτσικος 12, Κοϊμτζόγλου 10, Γιόρτσιος, Γιαννακός, Μπάκος 15, Κάσουρας 7. ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *