Ο Μακεδονικός καλοσωρίζει τον Θοδωρή Χατζίδη

Ο Α.Σ.Μακεδονικός με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο 28χρονο σέντερ, ύψους 2,02, Θοδωρή Χατζίδη. Ο Θοδώρης Χατζίδης αναδείχθηκε από την ακαδημία μπάσκετ Αστέρια του Θοδωρή Ροδόπουλου και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με την ομάδα του Απόλλων Καλαμαριάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η εμπειρία του στην Β’ Εθνική είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς αποτέλεσε βασικό στέλεχος στις ομάδες που αγωνίστηκε δηλαδή σε Ανατόλια, Αργοναύτη Καλαμαριάς και Στρατώνι. Η διοίκηση του Μακεδονικού καλωσορίζει τον παίκτη στην ομάδα και του εύχεται μία υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να βοηθήσει τα μέγιστα με την εμπειρία του, στην επίτευξη των στόχων του ιστορικού μας συλλόγου στην Β’ Εθνική.

ΓΑΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ - ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 25-79 ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Εύκολα πέρασαν οι κορασίδες του Παναθλητικού Συκεών από την έδρα του ΓΑΣ Κουφαλίων . Τα κορίτσια του ΓΑΣ προσπάθησαν αλλά δεν ήταν έτοιμες να αντιμετωπίσουν τον καλύτερο Παναθλητικό. 
Σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού η ομάδα των Συκεών ήταν μπροστά χωρίς να αφήσουν κανένα περιθώριο αντίδρασης στα Κουφάλια που μοιραία έχασαν με μεγάλη διαφορά. 

Τα δεκάλεπτα: 4-19, 11-45, 20-56, 25-79

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : ΔΑΪΚΟΥΔΗΣ Β. - ΔΑΪΚΟΥΔΗΣ Γ.
ΓΑΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ( ΒΕΛΗΚΑ) : ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΥ 2, ΠΑΤΣΙΔΟΥ 9 , ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΟΥ , ΠΑΠΑ, ΓΑΚΗ 4, ΜΗΝΤΟΥ 1, ΔΕΜΕΡΤΖΗ 13, ΛΙΟΖΟΥ.

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ( ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΤΣΑΜΠΟΥΡΗ) : ΤΣΙΛΙΦΛΩΝΗ 13(3), ΜΠΕΤΑ 5, ΠΑΠΑΜΗΛΤΙΑΔΟΥ 6(1), ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ, ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗ 6, ΣΤΑΘΗ 4,ΚΟΥΛΙΟΥ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ 10, ΤΖΕΛΟΥ 14, ΜΑΤΣΟΥΚΑ, ΚΛΙΜΑΤΣΑΚΗ 10, ΜΠΑΧΑΡΙΔΟΥ 11(1).

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *