ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

2nd Pefka Basketball Camp 2018 | Vid - Pics

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το 2nd  Pefka Basketball Camp 2018 , υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του Νίκου Χασόπουλου.
Υπερδιπλάσια η συμμετοχή των παιδιών , σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά και πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από παιδιά όλης της πόλης .

Παρακολουθείστε τι δήλωσε ο υπεύθυνος ακαδημιών των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων , Νίκος Χασόπουλος , και μη ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε τις φωτογραφίες και ακολουθείστε μας στο fecebook,Instagram, twitter
.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ARIS MUSEUM

Πολύ καλή προσπάθεια από την ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ να εκθέσει και να δημιουργήσει με αυτόν τον τρόπο το μουσείο του ΑΡΗ . 
Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο , στον πρώτο όροφο δεξιά από την είσοδο της σάλας , εκθέτονται όλα όσα μπορούν να σε ταξιδέψουν στην ένδοξη ιστορία του μπασκετικού συλλόγου. 
Του συλλόγου που έδειξε το δρόμο των επιτυχιών και που γέμισε τις αλάνες με επίδοξους καλαθοσφαιριστές. 
Για αυτούς που ενδιαφέρονται να ξεναγηθούν στο χώρο του μουσείου , θα πρέπει να βρίσκονται εκεί κατά την καλοκαιρινή περίοδο , έως το Σεπτέμβριο, Τρίτη έως και Πέμπτη από τις 11°° έως τις 14°° και η είσοδος είναι δωρεάν.
Το εισιτήριο για το μουσείο θα αρχίσει να ισχύει ( Δεν ξέρουμε ακόμη τιμή) από τον Σεπτέμβριο , που είναι πιθανόν να αλλάξουν και οι ώρες επίσκεψης του κοινού. 

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *