ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μακεδονικός - AO Πολυγύρου 70 - 68 Γ εθνική highlights

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα του αγώνα μπάσκετ του πρωταθλήματος της Γ εθνικής του 4ου ομίλου , μεταξύ του Μακεδονικού και του ΑΟ Πολυγύρου. Αγώνας  ο οποίος βρήκε νικήτρια ομάδα την ομάδα του Μακεδονικού . Με αυτή τη νίκη ο ιστορικός σύλλογος βρίσκετε πολύ κοντά στο να πανηγυρίσει την άνοδο στη Β εθνική.

Μη ξεχνάτε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube
Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία. Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ARIS MUSEUM

Πολύ καλή προσπάθεια από την ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ να εκθέσει και να δημιουργήσει με αυτόν τον τρόπο το μουσείο του ΑΡΗ . 
Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο , στον πρώτο όροφο δεξιά από την είσοδο της σάλας , εκθέτονται όλα όσα μπορούν να σε ταξιδέψουν στην ένδοξη ιστορία του μπασκετικού συλλόγου. 
Του συλλόγου που έδειξε το δρόμο των επιτυχιών και που γέμισε τις αλάνες με επίδοξους καλαθοσφαιριστές. 
Για αυτούς που ενδιαφέρονται να ξεναγηθούν στο χώρο του μουσείου , θα πρέπει να βρίσκονται εκεί κατά την καλοκαιρινή περίοδο , έως το Σεπτέμβριο, Τρίτη έως και Πέμπτη από τις 11°° έως τις 14°° και η είσοδος είναι δωρεάν.
Το εισιτήριο για το μουσείο θα αρχίσει να ισχύει ( Δεν ξέρουμε ακόμη τιμή) από τον Σεπτέμβριο , που είναι πιθανόν να αλλάξουν και οι ώρες επίσκεψης του κοινού. 

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *