ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μαντουλίδης - Άρης 84 - 55 U16 Men HL

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα του αγώνα μπάσκετ παίδων της ΕΚΑΣΘ , μεταξύ του Μαντουλίδη και του Άρη  στα πλαίσια της Β' Β φάσης .

Μη ξεχνάτε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube

Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-15 ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΚΕΩΝ - δειτε όλη την εκδήλωση

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί , ίσως , μια από τις καλύτερες και πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα , έως τώρα,  στην οικογένεια του Παναθλητικού . 
Μια εκδήλωση στην οποία έλαβαν μέρος οι περισσότεροι και θα μπορούσαν να συμμετέχουν όλοι όσοι το επιθυμούσαν . 
Τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο σύλλογο ο Σίμος Συρόπουλος , οι μεγάλοι χορηγοί ΖΑΝΑΕ και ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΕΧΑΓΙΑΣ, τα συνεργαζόμενα με την ακαδημία μπάσκετ του Παναθλητικού "ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗΣ" , το τμήμα μίνι κοριτσιών μπάσκετ που πήρε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα αήττητο και οι πρώτοι στα διαγωνιστικά παιχνίδια του 3DB . 
Αξίζει να σημειωθεί ΄τι για πρώτη χρονιά πήρε βραβείο πρώτης θέσης σε διαγωνιστικό παιχνίδι γονέας , ο οποίος έκανε τον καλύτερο χρόνο.
Η εκδήλωση τελείωσε με τον παραδοσιακό αγώνα μεταξύ του γυναικείου τμήματος του συλλόγου και των πατεράδων των τμημάτων της ακαδημίας , τον οποίο για άλλη μια χρονιά κέρδισε η ομάδα των γυναικών κάνοντας το επιμέρους σκορ 3-1 , υπέρ των γυναικών.
www.partoligoallios.com ΕΛΛΗΝΙΚΗ & ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *