Μακεδονικός| Ανανέωσε ο Γιάννης Κομμάτας

Ο Α.Σ.Μακεδονικός ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας και για την επόμενη χρονιά, με τον 19χρονο ταλαντούχο guard, Γιάννη Κομμάτα, ο οποίος έχει αναδειχθεί μέσα από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Η διοίκηση του Μακεδονικού εύχεται στον αθλητή μία υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να πετύχει τους στόχους του τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.


ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-15 ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΚΕΩΝ - δειτε όλη την εκδήλωση

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί , ίσως , μια από τις καλύτερες και πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα , έως τώρα,  στην οικογένεια του Παναθλητικού . 
Μια εκδήλωση στην οποία έλαβαν μέρος οι περισσότεροι και θα μπορούσαν να συμμετέχουν όλοι όσοι το επιθυμούσαν . 
Τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο σύλλογο ο Σίμος Συρόπουλος , οι μεγάλοι χορηγοί ΖΑΝΑΕ και ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΕΧΑΓΙΑΣ, τα συνεργαζόμενα με την ακαδημία μπάσκετ του Παναθλητικού "ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗΣ" , το τμήμα μίνι κοριτσιών μπάσκετ που πήρε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα αήττητο και οι πρώτοι στα διαγωνιστικά παιχνίδια του 3DB . 
Αξίζει να σημειωθεί ΄τι για πρώτη χρονιά πήρε βραβείο πρώτης θέσης σε διαγωνιστικό παιχνίδι γονέας , ο οποίος έκανε τον καλύτερο χρόνο.
Η εκδήλωση τελείωσε με τον παραδοσιακό αγώνα μεταξύ του γυναικείου τμήματος του συλλόγου και των πατεράδων των τμημάτων της ακαδημίας , τον οποίο για άλλη μια χρονιά κέρδισε η ομάδα των γυναικών κάνοντας το επιμέρους σκορ 3-1 , υπέρ των γυναικών.
www.partoligoallios.com ΕΛΛΗΝΙΚΗ & ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *