ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Διήμερο ανοιχτών προπονήσεων στην Ελπίδα Αμπελοκήπων με Γουναριδη

Η ανανεωμένη Ακαδημία μπάσκετ της Ελπίς Αμπελοκήπων συνεχίζει τις προπονήσεις, με την καθοδήγηση του Σταύρου Γουναρίδη.
Με ένα ακόμα διήμερο ανοιχτών προπονήσεων και γνωριμίας θα συνεχίσουν τις προπονήσεις  τα τμήματα υποδομής του μπάσκετ της Ελπίς Αμπελοκήπων προς τους νεαρούς φίλους του αθλήματος με την καθοδήγηση του νέου επικεφαλή της κ.Σταύρου Γουναρίδη! Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Σχολικό Γυμναστήριο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ (ΠΕΜΠΤΗ 21/6 στις 8.15μμ & ΤΡΙΤΗ 26/6 στις 7.30μμ) και θα απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 2001 έως και το 2010. Οι ανοιχτές αυτές προπονήσεις θα αποτελέσουν την γνωριμία των ήδη εγγεγραμμένων αθλητών του συλλόγου μας με το ΝΕΟ εξειδικευμένο προπονητικό team του Συλλόγου για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ταυτόχρονα το κάλεσμα νέων παιδιών για την ένταξή τους στην οικογένεια της Ελπίς Αμπελοκήπων, καθώς θα τους δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν τη φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας μας. Ο νέος επικεφαλής της Ακαδημίας κ. Σταύρος Γουναρίδης κ…

ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΡΕΝΗ

Με επιτυχία διοργανώθηκε η χοροεσπερίδα του τμήματος μπάσκετ του Παναθλητικού Συκεών. Η είδηση που απογοήτευσε τους φιλάθλους αλλά και το προεδρείο της ομάδας του γυναικείου μπάσκετ  ήρθε στο γλυκό του γεύματος . Ο Σίμος Συρόπουλος αναφέρθηκε στην  επταετή πορεία που βρίσκεται στην ομάδα. Μια επταετή πορεία που κατά τη γνώμη μου και σύμφωνα με αυτά που μπορούσε να αποκτήσει ο Παναθλητικός ήταν επιτυχημένη  . Με τίτλους και άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. 
Στη χοροεσπερίδα τιμήθηκαν ο Σίμος Συρόπουλος για την προσφορά του , η προπονήτρια της ομάδας του τμήματος μίνι κοριτσιών που κατέκτησε την πρώτη θέση, αήττητη , στον τρίτο όμιλο , αλλά και όλα τα κορίτσια του τμήματος μίνι παρέλαβαν τα μετάλλια τους από τον έφορο της ομάδας  Μπαχαρίδη Αλέξανδρο.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *