ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

2nd Pefka Basketball Camp 2018 | Vid - Pics

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το 2nd  Pefka Basketball Camp 2018 , υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του Νίκου Χασόπουλου.
Υπερδιπλάσια η συμμετοχή των παιδιών , σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά και πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από παιδιά όλης της πόλης .

Παρακολουθείστε τι δήλωσε ο υπεύθυνος ακαδημιών των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων , Νίκος Χασόπουλος , και μη ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε τις φωτογραφίες και ακολουθείστε μας στο fecebook,Instagram, twitter
.

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ 48-54 PLAY OUT ( ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ)

Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι , η ομάδα του ΠΑΟΚ στάθηκε πιο τυχερή  και νίκησε μέσα στην έδρα του Παναθλητικού Συκεών κάνοντας το σκορ στα μεταξύ τους παιχνίδια 3-1 και έμεινε στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου μπάσκετ.
Η μεγάλη αστοχία στις βολές αλλά και τα λάθη στο λάθος σημείο στοίχισαν για άλλη μια φορά στην ομάδα του Παναθλητικού.
Αντίθετα η ομάδα του Παναθλητικού Συκεών υποβιβάζεται στην Α2 κατηγορία του γυναικείου μπάσκετ κάνοντας μια αξιοπρεπή πορεία με μηδενικό μπάτζετ.
Συγχαρητήρια αξίζουν και στις δυο ομάδες για την δυναμική παρουσία τους αλλά και για το ήθος που έδειξαν στους αναμεταξύ τους αγώνες.
Επίσης πολύ καλή ήταν και η παρουσία των οπαδών και των δυο ομάδων οι οποίοι φέρθηκαν με αξιοπρέπεια χωρίς να προσβάλουν και να προκαλούν.
Εύχομαι καλή επιτυχία και στις δυο ομάδες στη νέα σεζόν.
Τα δεκάλεπτα: 11-11, 23-24, 37-34, 48-54

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *