ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Νίκος Δουβίτσας : Με πολλά προβλήματα στο Κερατσίνι

Επόμενος αγώνας για την Νίκη Λευκάδας, αυτός κόντρα στον Φάρο Κερατσινίου εκτός έδρας (25/2-14:00), με την ομάδα όμως να έχει αρκετά προβλήματα στην προετοιμασία της.

Ο προπονητής της ομάδας ,Νίκος Δουβίτσας ,τα ανέλυσε στο nikilefkadaswbc.gr:

«Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς, καθώς δεν κάναμε καμία προπόνηση, όπως θα θέλαμε. Η Τσέρου και η Τσινέκε έχουν πυρετό και η Ντάναμ πονάει στο δεξί γόνατο, έκανε εξετάσεις που δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσει να παίξει και πόσο.

Είναι προφανές ότι η ομάδα θα αγωνιστεί στην Αθήνα σχεδόν με μία πεντάδα. Ο Φάρος είναι ένα σύνολο πολύ καλοδουλεμένο, που ακόμα και όταν δεν παίζει καλά βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει. Σίγουρα η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη και ελπίζω η ομάδα να μπορέσει να φανεί όσο περισσότερο ανταγωνιστική μπορεί»

Στάλθηκε από Νίκη Λευκάδας 

Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.
Κάντε Like , Share …

ΚΟΠΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟ

Με επιτυχία στέφτηκε και η φετινή εκδήλωση κοπής της ετήσιας Βασιλόπιτας από την ακαδημία μπάσκετ του Παναθλητικού. Η εκδήλωση περιλάμβανε ομιλία του προέδρου της ομάδας αλλά και δώρα στους αθλητές του συλλόγου που κέρδιζαν τα φλουριά.
Ο πρόεδρος αναφέρθηκε στα πολλά οικονομικά προβλήματα και στη μηδενική βοήθεια της ομοσπονδίας . Ευχαρίστησε τους προπονητές και τις παίκτριες του γυναικείου τμήματος για την φιλότιμη προσπάθεια και χωρίς οικονομικές απολαβές που καταβάλουν , έτσι ώστε η ομάδα να αγωνίζεται και να υπάρχει, αλλά και όλους τους παρευρισκόμενους.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *