ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ο Μακεδονικός κηρύσσει την ημέρα 17 Ιουνίου 2018, ως ημέρα πένθους για τον σύλλογο

O Α.Σ.Μακεδονικός ως γνήσιος εκφραστής της Μακεδονικής γης, μετά την συμφωνία που υπεγράφει στις Πρέσπες,

κηρύσσει την σημερινή ημέρα 17 Ιουνίου 2018, ημέρα πένθους για τον σύλλογο μας

και αποφασίζει να προσθέσει δίπλα στο αστέρι της Βεργίνας και τον Λευκό Πύργο,

το εθνόσημο στο έμβλημά του.





Ο πρόεδρος του Μακεδονικού

Παύλος Ανδρώνης

Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ-ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΝΕΑΝΙΔΕΣ 52-16 ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ( ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ)

Σε διακοπή κατέληξε το παιχνίδι πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων νεανίδων μπάσκετ του Παναθλητικού Συκεών και της Τριανδρίας που έγινε στις 20-01-2014 στην έδρα του Παναθλητικού.
Η διακοπή έγινε στα μισά της τρίτης περιόδου , αφού η ομάδα του Αχιλλέα τριανδρίας "ξέμεινε" από παίκτριες λόγω, τραυματισμών.
Από την αρχή του αγώνα έως και τη διακοπή του κατάφεραν να τραυματιστούν τέσσερις παίκτριες από την ήδη αποδεκατισμένη ομάδα της Τριανδρίας , η οποία απαρτιζόταν οχτώ παίκτριες.
Στον αγωνιστικό τομέα , φιλότιμη ήταν η προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτριες του Αχιλλέα στην πολύ δυνατή ομάδα του Παναθλητικού παρά τις απώλειες.
Από την αρχή η ομάδα του Παναθλητικού πήρε κεφάλι και με πίεση σε όλο το γήπεδο και συνεχόμενους αιφνιδιασμούς,  μέχρι και τη διακοπή του αγώνα μεγάλωνε τη διαφορά .
Από τη δεύτερη περίοδο και μέχρι το 26'  τραυματίστηκαν τέσσερις παίκτριες του Αχιλλέα ξεκινώντας από την πολύ καλή , μέχρι εκείνη τη στιγμή Σταμούλη.  Ο προπονητής του Αχιλλέα δήλωσε αδυναμία συνέχισης του αγώνα και το παιχνίδι διεκόπη.
Το σκορ μέχρι εκείνη τη  στιγμή ήταν 52-16.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *