ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Νίκος Δουβίτσας : Με πολλά προβλήματα στο Κερατσίνι

Επόμενος αγώνας για την Νίκη Λευκάδας, αυτός κόντρα στον Φάρο Κερατσινίου εκτός έδρας (25/2-14:00), με την ομάδα όμως να έχει αρκετά προβλήματα στην προετοιμασία της.

Ο προπονητής της ομάδας ,Νίκος Δουβίτσας ,τα ανέλυσε στο nikilefkadaswbc.gr:

«Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς, καθώς δεν κάναμε καμία προπόνηση, όπως θα θέλαμε. Η Τσέρου και η Τσινέκε έχουν πυρετό και η Ντάναμ πονάει στο δεξί γόνατο, έκανε εξετάσεις που δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσει να παίξει και πόσο.

Είναι προφανές ότι η ομάδα θα αγωνιστεί στην Αθήνα σχεδόν με μία πεντάδα. Ο Φάρος είναι ένα σύνολο πολύ καλοδουλεμένο, που ακόμα και όταν δεν παίζει καλά βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει. Σίγουρα η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη και ελπίζω η ομάδα να μπορέσει να φανεί όσο περισσότερο ανταγωνιστική μπορεί»

Στάλθηκε από Νίκη Λευκάδας 

Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.
Κάντε Like , Share …

ΝΕΟΣ ΚΑΦΕΣ VERGNANO 1882

Πρόκειται για μια εξαιρετική ποικιλία καφέ με πλούσιο άρωμα και απολαυστική κρέμα.
 
Μάλιστα ο γνωστός Chef Gordon Ramsey όταν τον ρωτήσανε την άποψη του, είπε χαρακτηριστικά "A Remarkably Sublime Coffee”, δηλαδή ένας "Αξιοσημείωτα Υπέροχος καφές".
Εδώ και τέσσερις γενεές για την οικογένεια Vergnano ο καφές αποτελεί τέχνη, παράδοση και δέσμευση.

Πρόκειται για μια παράδοση που ξεκίνησε από το 1882 όταν ο Domenico Vergnano, παππούς των
σημερινών ιδιοκτητών, δημιούργησε ένα μικρό καφεκοπτείο στο Κιέρι το οποίο βρίσκεται στους πρόποδες του Τορίνο. Το κατάστημα σύντομα εξειδικεύτηκε στο ψήσιμο και την πώληση του καφέ.

Στη δεκαετία του 30 η εταιρία σημείωσε σημαντική ανάπτυξη χάρη στην αγορά φυτείας καφέ στην Κένυα αλλά και στην λειτουργία τριών νέων αποθηκών στο Τορίνο, Άλμπα και Κιέρι.

Στη δεκαετία του 70 με την κατασκευή των εγκαταστάσεων στην Σάντενα, ο Vergnano εδραιώνεται ως ένας από τους πιο σημαντικούς καφεκόπτες της Ιταλίας.

Μια πολύ σημαντική επιτυχία σημειώθηκε το 1986, η συγχώνευση με την Casa del Caffe του Τορίνο.

Πρόκειται για την εταιρία ηγέτη στην ποιότητα που εξυπηρετεί στις μέρες μας πάνω από 2,000 πελάτες στην περιοχή του Τορίνο. Με εγκαταστάσεις 8,000 τετραγωνικών μέτρων, με εννέα αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής και με διψήφιο αριθμό αύξησης τζίρου από το 2001 μέχρι και σήμερα, η εταιρία Vergnano τοποθετείται στην έκτη θέση παραγωγών και έχει τις δυνατότητες να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις.ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *