ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Διήμερο ανοιχτών προπονήσεων στην Ελπίδα Αμπελοκήπων με Γουναριδη

Η ανανεωμένη Ακαδημία μπάσκετ της Ελπίς Αμπελοκήπων συνεχίζει τις προπονήσεις, με την καθοδήγηση του Σταύρου Γουναρίδη.
Με ένα ακόμα διήμερο ανοιχτών προπονήσεων και γνωριμίας θα συνεχίσουν τις προπονήσεις  τα τμήματα υποδομής του μπάσκετ της Ελπίς Αμπελοκήπων προς τους νεαρούς φίλους του αθλήματος με την καθοδήγηση του νέου επικεφαλή της κ.Σταύρου Γουναρίδη! Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Σχολικό Γυμναστήριο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ (ΠΕΜΠΤΗ 21/6 στις 8.15μμ & ΤΡΙΤΗ 26/6 στις 7.30μμ) και θα απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 2001 έως και το 2010. Οι ανοιχτές αυτές προπονήσεις θα αποτελέσουν την γνωριμία των ήδη εγγεγραμμένων αθλητών του συλλόγου μας με το ΝΕΟ εξειδικευμένο προπονητικό team του Συλλόγου για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ταυτόχρονα το κάλεσμα νέων παιδιών για την ένταξή τους στην οικογένεια της Ελπίς Αμπελοκήπων, καθώς θα τους δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν τη φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας μας. Ο νέος επικεφαλής της Ακαδημίας κ. Σταύρος Γουναρίδης κ…

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 82-71

Καλύτερος στο πρώτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός με σωστές επιθέσεις που κατέληγαν σε καλάθι. Ο Ολυμπιακός με βιαστικές επιθέσεις και περισσότερο με Πρίντεζη και μακρινά σουτ προσπάθησε να αντισταθεί . Σκορ δεκαλέπτου 28-19.
Η καλή απόδοση του Παναθηναϊκού έμεινε ίδια και καλύτερη στο δεύτερο τέτερτο .Ο Ολυμπιακό με τον Πρίντεζη να αντιστέκεται ,προσπάθησε να μείνει κοντά στο σκορ .  Σκορ ημιχρόνου 53-32.
Στο τρίτο δεκάλεπτο έπεσε ο ρυθμός του αγώνα και ο Ολυμπιακός μείωσε τη διαφορά με κύριο εκφραστή τον Κόλινς 70-56.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός μείωσε ακόμη περισσότερο τη διαφορά , σε μονο ψήφιο αριθμό, αλλα ο Παναθηναϊκός δεν άφησε περιθόρια .
Τελικό σκορ 82-71 και πρωταθλητής μπάσκετ Ελλάδος ο Παναθηναϊκός.

ν

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *