ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ο Μακεδονικός κηρύσσει την ημέρα 17 Ιουνίου 2018, ως ημέρα πένθους για τον σύλλογο

O Α.Σ.Μακεδονικός ως γνήσιος εκφραστής της Μακεδονικής γης, μετά την συμφωνία που υπεγράφει στις Πρέσπες,

κηρύσσει την σημερινή ημέρα 17 Ιουνίου 2018, ημέρα πένθους για τον σύλλογο μας

και αποφασίζει να προσθέσει δίπλα στο αστέρι της Βεργίνας και τον Λευκό Πύργο,

το εθνόσημο στο έμβλημά του.

Ο πρόεδρος του Μακεδονικού

Παύλος Ανδρώνης

Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 48-54

Το παιχνίδι ξεκίνησε με μεγάλο άγχος και από τις δυο ομάδες . Ο Παναθλητικός , μετά τη γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Ολυμπιακό Βόλου έπρεπε να κερδίσει αυτό το παιχνίδι για να κρατηθεί στην κορυφή.
Από  την αρχή το παιχνίδι έδειξε ότι θα είναι πολύ δύσκολο . Ο Ηρακλής κατάφερε στο πρώτο δεκάλεπτο να ξεφύγει αλλά οι παίκτριες του Παναθλητικού δεν το έβαζαν κάτω.
Το παιχνίδι εξελίχθηκε μέχρι το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου σε αυτό το ρυθμό .Ο Ηρακλής να περνάει για λίγο και ο Παναθλητικός να ισοφαρίζει .
Στο τέταρτο δεκάλεπτο εξελίχθηκε ένα πραγματικό ντέρμπι, μέχρι που η ομάδα του Παναθλητικού πέρασε μπροστά με τρεις πόντους . Από κει και πέρα και στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Ηρακλή δε μπόρεσε να επανέλθει και έχασε το παιχνίδι . 

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *