ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Διήμερο ανοιχτών προπονήσεων στην Ελπίδα Αμπελοκήπων με Γουναριδη

Η ανανεωμένη Ακαδημία μπάσκετ της Ελπίς Αμπελοκήπων συνεχίζει τις προπονήσεις, με την καθοδήγηση του Σταύρου Γουναρίδη.
Με ένα ακόμα διήμερο ανοιχτών προπονήσεων και γνωριμίας θα συνεχίσουν τις προπονήσεις  τα τμήματα υποδομής του μπάσκετ της Ελπίς Αμπελοκήπων προς τους νεαρούς φίλους του αθλήματος με την καθοδήγηση του νέου επικεφαλή της κ.Σταύρου Γουναρίδη! Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Σχολικό Γυμναστήριο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ (ΠΕΜΠΤΗ 21/6 στις 8.15μμ & ΤΡΙΤΗ 26/6 στις 7.30μμ) και θα απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 2001 έως και το 2010. Οι ανοιχτές αυτές προπονήσεις θα αποτελέσουν την γνωριμία των ήδη εγγεγραμμένων αθλητών του συλλόγου μας με το ΝΕΟ εξειδικευμένο προπονητικό team του Συλλόγου για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ταυτόχρονα το κάλεσμα νέων παιδιών για την ένταξή τους στην οικογένεια της Ελπίς Αμπελοκήπων, καθώς θα τους δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν τη φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας μας. Ο νέος επικεφαλής της Ακαδημίας κ. Σταύρος Γουναρίδης κ…

ΣΕΡΡΕΣ - ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 70- 75

Μεγάλη νίκη του Παναθλητικού στην έδρα των Σερρών που σε συνάρτηση με την ήττα της Λευκάδας από τη Δράμα , την κάνει ακόμη μεγαλύτερη. Τώρα η ομάδα του Παναθλητικού φαντάζει ως φαβορί για την άνοδο στην Α1 .
Το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα ντέρμπι . Η ομάδα των Σερρών ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι και το τρίτο δεκάλεπτο .
Έπειτα και μέχρι τα μέσα του τέταρτου δεκαλέπτου υπήρξε μια ισορροπία μέχρι να πάρει κεφάλι η ομάδα του Παναθλητικού που έφτασε μέχρι και πέντε πόντους και διατηρήθηκε μέχρι τέλος.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 26-16, 43-36, 56-55, 70-75
Ξεχώρισαν και άλλαξαν τη ροή του παιχνιδιού από τον Παναθλητικό : Τσαμπούρη Παναγιώτα ( Οργανωτικά αλλά και παραγωγικά) , Γιαννοπούλου Αλεξάνδρα και Ιγνατίου Μαρία.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *